AK PARTİ GENEL MERKEZ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANININ KEBAN ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu Keban’ı Gezdi Elazığ İl merkezinde düzenlenen bir program nedeniyle Elazığ’a gelen Ak Parti Genel Merkez Gençlik kolları başkanı Zafer Çubukçu, AK Parti Elazığ Gençlik kolları Başkanı Hasan Murat Öz ile beraberindeki bazı İl ve İlçe Gençlik kolları Başkanları Keban’a bir gezi düzenlediler. Keban İlçesinde Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ile görüşen Zafer Çubukçu “Yerel seçimlerde AK Parti’nin gücünü gösteren Elazığ ilimize ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu arada Keban Belediye Başkanımız Fethiye Atlı’nın Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı kendilerini kutluyor başarılar diliyorum.”dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “Sizleri Keban İlçesinde görmekten mutlu oldum” dedi. Zafer Çubukçu AK Parti Elazığ Gençlik kolları Başkanı Hasan Murat Öz ile beraberindekiler Keban İlçesini gezdikten sonra Çırçır Alabalık Tesislerinde yemek ve çay molasından sonra İlçe’den ayrıldılar.