GÖREVDE BULUNDUĞUM 4. AY SONUNDA YAPILAN HİZMETLER

1- Nimri Dağı yamacında İlçemizin İçme Suyunu (Karaçalı Çeşmeleri benzeri) karşılamak için doğal kaynak suyu projemiz yapıldı. Bu proje, Belediye Başkanlığı Seçiminde Halkıma Vermiş Olduğum İlk Sözümdü. Projenin Gerçekleşmesinde En Büyük Katkıyı Sağlayan Elazığ Valimiz Sayın Ömer Faruk Koçak Bey, Elazığ Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz, Elazığ Orman Bölge Müdürümüzün Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederim.

2-Gezinti Teknesi talebimizi yenilendi. Bakanlık tarafından onaylandı. 130 kişilik olması planlanan Gezi Teknesi ile İlçemiz Turizm açısında ilerleme kat edecektir. Kemaliye, Munzur ve Keban Baraj Gölünde gezi yapmayı planlıyoruz

3-Mevcut çöp araçlarımız kullanılamaz halde olduğundan, Çevre Şehircilik Bakanlığına Çöp Aracı ile ilgili proje yaptık. Projemiz onaylandı 120.000,00 TL değerinde Çöp Aracı hibesi yapılacak.

4-Ramazan etkinliği projesi yapıldı 5 Bin TL’lik çok az bir miktar onaylandı

5- 4. Su ve Alabalık Festivali için proje yaptık. Yaptığımız projeden Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 10.000,00 TL’lik bir bütçe onaylandı.

6- Belediyemizin içme suyu, sulama suyu hizmetlerinde Elektrik gideri çok olduğu için yenilenebilir enerji ile ilgili Hidroelektrik ve Güneş Enerjisi Sistemi projeleri yapıyoruz. Elektrik giderimizi sıfıra indirgemeyi planlıyoruz.

7-2009-2014 yılları arasında personele tam maaş 3 defa verilmiştir. Kendi dönemimde tüm personelin tam maaşları ödenmektedir. Belediyemiz memur, işçi ve taşeron firma çalışanlarının 4 aylık dilimde maaş alacakları kalmamıştır.

8-İlçemiz içinde hizmet vermek üzere otobüs seferlerini başlattık.

9-Belediye olarak yeni bir proje yaparak Belediyemizin tesisinde, Keban EÜAŞ Müdürü Sayın Tahsin YAZICI’nın desteğiyle vermiş olduğu Çelik Borular, Elazığ TEİAŞ Müdürü Sayın Bahattin YILDIRIM’ın vermiş olduğu Yer Altı Elektrik Kablosu desteğiyle, 30 Hp gücünde saniyede 55-60 Litre Su atabilen su pompasıyla ilçe halkımız bahçelerini rahat şekilde sulayabilecek. Elektrik tüketiminin çok fazla olduğu bu projemiz çok yakın bir zamanda, EÜAŞ Keban Hes İşletme Müdürü Sayın Tahsin YAZICI ve Keban Devlet Su İşleri Müdürü Sayın Yasin CELAYİR’in desteğiyle Keban Barajı Cebri Borularından 300’lük borularından alınacak olan su ile Elektrik Tüketimimiz sıfıra inecek Kebanlılar Sulama Suyu konusunda artık sorun yaşamayacak bahçelerini diledikleri gibi sulayabilecek.

10-Kültür Ve Turizm Bakanlığına ilçemizin bozuk yollarının tamiri için Bordur Taşı döşemesi için proje yaptık. 100.000,00 TL bütçe Bakanlık tarafından onaylanmıştır.

11-Mezarlık alanı ile ilgili projemizi yaptık, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yer tahsisi yapıldı. Yakın bir zamanda ihaleye çıkılıp sahanın düzenlenme işlemine başlanacak.

12-Belediyemizin olmazsa olmaz hizmetleri olan İçme Suyu Hizmeti, Çevre Temizlik Hizmeti, Kanalizasyon, Atık Su Hizmetleri, Sulama Suyu Hizmeti, eksiksiz devam etmektedir.

13-Çöplerin Arapgir yolu üzerine dökülmesini engellemek için kötü görüntüyü, pis kokuyu bertaraf etmek için düzenli katı atık depolama sahası için proje yaptık. Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünce yer tahsisi yapılması ile ilgili onay bekliyoruz.

14-TOKİ Toplu Konut İdaresi ile ilgili yazışmalarımız yapıldı. Müdürlüğümüz konu ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir. Torba Kanunun yürürlüğe girmesinden sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız. 15-Tarım Kredi Kooperatif yolu olarak bilinen bozuk olan Keban – EÜAŞ yolu arasındaki Fevzi Çakmak Caddesi asfaltlaması yapıldı. Karayolları Bölge Müdürlüğünün desteği ile bu hizmeti yaptık.

VİDEO