KEBAN’A TOKİ KONUTLARI YAPILMASI İÇİN ÖN TALEP ALIMI DEVAM EDİYOR

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen vatandaşların Keban Belediyesine gelerek form doldurmaları gerekiyor.

Keban Belediyesi tarafından hazırlanan formda vatandaşlara, alacakları konutun büyüklüğü, fiyatı gibi sorular yer alıyor. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, TOKİ’ye gösterilen ilgiden dolayı Keban halkına teşekkür ederek. "Yapılacak toplu konut projemize memnuniyet verici bir katılım var. Başvurular her geçen gün artıyor şu ana 200 kişi başvurdu. Başvuruların yüzde 40'ı 2 + 1 konutlara yapılıyor Bu konutlar 80- 85 metrekare büyüklüğünde ve alt gelir grubuna yönelik yapılmakta. Başvuruların yüzde 60'si ise sosyal konutlar. Bu Yapılar 3 +1 100 ile 115 metrekare ve 115 ile 130 metrekarelik konut tipi şeklinde olacak. Alt gelir grubu yapılar için başvuru ücreti 4-6 bin lira arası olacak Sosyal konutlarda ise başvuru ücreti 6-8,5 bin TL. Peşinat ise konut bedelinin yüzde 15'i olacak." dedi.

TALEP FORMUNU BELEDİYEMİZ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM EDİNİZ