BELEDİYE BAŞKANI FETHİYE ATLI TOGO'LU ÖĞRENCİLERİ YEMEĞE DAVET ETTİ

İstanbul’da Eğitim gören Afrika Ülkesi Togo Cumhuriyetinden 10 öğrenci, Okulların tatil olması nedeniyle Keban İlçesinde bir hizmet kurumu tarafından davetli olarak Keban’a geldiler.

Bir hafta’dır Tatillerini Keban İlçesinde geçiren 10 Togo’lu öğrenciyi Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Çırçır Alabalık Tesislerinde yemeğe davet etti. Atlı, ilçedeki bir alabalık tesisinde düzenlenen programda, öğrencileri Keban'da görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, misafirperverliklerinin bir göstergesi olarak yemek davetinde bulunduklarını ifade etti.

İlçenin, tarihi ve turistik yerleri, Keban Barajı ile önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu dile getiren Atlı, şunları kaydetti: “Afrika Togo Ülkesinden gelen kardeşlerim. Hepiniz Keban İlçemize hoş geldiniz. Bugün burada bu anlamlı günde sizlerle olmaktan mutluluk duydum. Umarım Türkiyede, Elazığ’da, Keban’dan memnun bir şekilde ayrılır ve burada gördüklerinizi ülkenizde anlatırsınız ve Burada gördükleriniz de sizlere hoş bir anı olur.” Dedi.