BELEDİYEMİZDEN "TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ TOPLUM" KAMPANYASI

Keban’da “Temiz Çevrem” Kampanyası başladı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca, çevre yönetim faaliyetlerinin başarıyla devam etmesi, uygulamaların hedefine ulaşması, bireylerin ve toplumun çevre konularına karşı duyarlılık ve farkındalıkla konuya sahip çıkmasını sağlamak amacıyla “Temiz Çevrem” kampanyası Keban Belediyesi öncülüğünde başlatıldı.

Keban İlçesinde Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, bir grup gönüllü vatandaş ve Sivil Toplum kuruluşu ile beraber Keban Kallar, Fırat, Değirmenbaşı ve Baraj Mahalle ve sokaklarında bulunan her türlü çöpü topladılar.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “Kampanya kapsamında, İlçe çapında sokak, park, bahçe, nehir yatağı, Baraj gölü gibi ortak kullanım alanlarında belediyemizin rutin faaliyetleri dışında, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla temizlik seferberliği faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Bu gün yapılan temizlik etkinliği ile yaşadığımız sokağımızı, caddemizi ve mahallemizi temiz bir hale getireceğiz, en önemlisi çevremizdeki insanlara temiz bir çevrede yaşamak istediğimizi mesajını vermek istiyoruz. Temizlik alışkanlığının topluma yerleşmesi bu tür etkinliklerle gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen Sivil toplum ve vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.