E.Ü.A.Ş. KEBAN H.E.S. İŞLETME MÜDÜRÜ TAHSİN YAZICI'NIN

EMEKLİLİĞİ İÇİN DÜZENLENEN VEDA YEMEĞİNE KATILDIK

Emekli Olan EÜAŞ Keban Barajı Hes İşletme Müdürü Tahsin Yazıcı’ya veda yemeği düzenlendi Görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılan Elektrik Üretim Anonim Şirketi Keban Barajı Hidroelektrik Santrali İşletme Müdürü Tahsin Yazıcı için Elektrik Üretim Anonim Şirketi Keban Barajı HES İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Keban Kaymakamımız Hayrettin Baskın, Keban Belediye Başkanımız Fethiye Atlı, Keban İlçe Jandarma Komutanımız Cihan Yeşil, İlçe Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Eüaş çalışanları katıldı.

Yemekten Sonra bir konuşma yapan Tahsin Yazıcı “ Keban’da çalıştığım süre içinde rahat ve güzel bir ortamda görev yaptım. Bu nedenle herkesten helallik istiyorum” dedi. Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın “Tahsin Yazıcı bey’e görev yaptığı süresinde görevini en iyi şekilde yapmıştır. Bugünün hatırasına Plaket yaptık, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi. Plaket ve günün anısına hediye verdi. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “Tahsin babama hiçbir şey diyemiyorum. Bundan sonraki ömründe, hayatında, yaşantısında İnşallah daha güzel hizmetler yapar. Değerli hizmetlerinizden dolayı tüm Keban halkı sizi minnetle anacaktır” dedi. Plaket ve günün anısına hediye verdi.