TÜRKİYE SU JETİ VE FLYBOARD ŞAMPİYONASI KEBAN’DA YAPILDI

Keban’da Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 2. ayak yarışları ödül töreni ile sona erdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Keban Belediyesi, Keban Kaymakamlığı ve Efsane Uçar Motor Spor Kulübü işbirliği düzenlenen İle Elazığ Su ve Motorları Festivali, Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası 2. ayak yarışları ödül töreni ile sona erdi.

Keban İlçesi Keban Barajı koruluk alanında başlayan Elazığ Su ve Motorları Festivali, Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonasının 2. Ayağı şampiyonasında Türkiye’den 19 Erkek 4 bayan olmak üzere 23 sporcu katıldı.

Biri bayanlar kategorisi olmak üzere 8 kategoride yapılan yarışlarda, milli sporcu Ali Komşusu 5 birincilik aldı.

Yarışmalar (0-110 bg) 1. Sertaç şahan şefkatlioğlu 2. Atakan Atmaca, 3 Emin Durmaz Standart 2 (110-179 bg) 1.Kaan Şanver,2.Hakan Akgün,3.Bekir Uslu, Standart 3 (180 üzeri bg) 1.Özkan Piro,2.Ali Komşusu,3.Derin Sağun, Free Steyle,1.Ali Komşusu,2.Uğur Piro 3. Kaan Şanver, Proopen 1.Ozkan Piro,2.Ali Komşusu,3.Derin Sağun TMS Kupası 1. Ali Komşusu,2.Özkan Piro,3.Cesim Serkan Kokol,Bayanlar kupası,1.Ahu Atmaca 2. Nilgün Bayırlı,3.Yasemin Usta Drağ 400 metre, 1.Cesim Serkan Kokol,2.Kemal Piro3.Galip Bebek Flyboard , 1.Ali Komşusu,2.Kahraman Aktaş,3.Uğraş Yurtseven yarışları ve madalya töreni ile sona erdi.

Madalyalar yarışmacılara Elazığ Belediye Başkan Vekili Resul Şahin, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Elazığ Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü, Elazığ Gençlik Hizmetleri İl Spor şube Müdürü Bülent Tekataş, Keban İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, Elazığ Motor Spor Dernek Başkanları tarafından verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar “ Bu yıl 2. Ayağını keban’da yaptığımız Türkiye Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonasını başarı ile sona erdirdik. İnşallah bir sonraki yılda yine burada yarışırız. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu spora ilgi her geçen gün artıyor. Türkiye’de Doğu Anadolu bölgesinde bu tür etkinliklerin yapılabileceğini bugün gösterdik. Önümüzdeki yıllarda da Doğu Anadolu ve Güneydoğuda bu tür etkinliklerin yaparak herkesi kucaklamak istiyoruz.” dedi.