200 ŞİZOFRENİ DERNEĞİ ÜYESİNE KEBAN GEZİSİ DÜZENLENDİ

Otobüslerle Elazığ İl merkezinden İlçemize getirilen Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği üyesi 200 kişi Belediyemiz tarafından Fırat Alabalık Tesislerinde Yemek ikramından sonra Keban Barajı HES seyir tepe ve Botanik Parkta gezdikten sonra İlçeden ayrıldılar.

Fırat Alabalık Tesislerinde bir Teşekkür konuşması yapan Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği Çiçek Tutuş “Bu organizasyonda bize Sponsor olarak bize yardımını esirgemeyen Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya teşekkür ederim. Fethiye Hanım Engellilere olan bu hassasiyeti takdire şayan bir anne hassasiyetiyle konuya yaklaşıyor. Merhamet duygusuyla hareket ediyor ve her faaliyette sağ olsun yanımızda olarak motivasyonumuzu ve şevkimizi artırıyor.

Geziye, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkan İbrahim Bahşi de katıldı.