MİLLETVEKİLİMİZ SERMİN BALIK'IN KEBAN'I ZİYARETİ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık Keban Barajında İncelemelerde bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Ankara Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunları Derneği Üyeleri ve Çeşitli İllerden gelen Eczacılarla birlikte Keban İlçesini gelerek incelemelerde bulunarak gezdiler.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve beraberinde kilerini İlçe girişinde Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı tarafından karşılandı. Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve beraberindekiler Keban Barajı Hidro Elektrik Santrali Baraj Mühendisi Soner Arslan tarafından Barajın kumanda odası, enerji üretim alanları, seyirtepe gezdirilerek üretimle ilgili bilgi verildi.

Belediyemizi ziyaret eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’dan İlçe sorunları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Balık, Belediye’de yaptığı konuşmada “ Keban’a kadın eli değdi, inşallah bundan sonra Keban’ın çehresi değişecek, Keban’a elimizde gelen tüm hizmetler için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Keban’da Fethiye Atlı ve kadın bir belediye başkanı olmasından dolayı bizler için Keban’ın ayrı bir yeri vardır. İnşallah bu dönem Fethiye Atlı hanımla beraber Ak parti belediyeciliğinin nasıl yapıldığını göstermeye çalışacağız. Parti ile beraber Keban’a her türlü konuda hizmet etmeye çalışacağız. 12 yıldır Keban İktidarın nimetlerinden faydalanamıyordu. Şimdi bizimle zamana yayarak Keban’a birçok hizmet gelecek ama bir anda her şeyi yapmamız mümkün değil çünkü elimizde sihirli değnek yok ki bir anda yapabilelim, Keban için Her şeyi zamana yayarak yapacağız inşallah, Belediye Başkanıma tekrar başkanlığının hayırlı olmasını diliyorum ve Her zaman Başkanımızın yanında ve arkasındayız” dedi.