PERŞEMBE KAYMAKAMI AHMET ARIK'IN BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARETİ

Keban eski Kaymakamı ve Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık Keban’ı ziyaret etti. Keban Eski Kaymakamı ve şuan Ordu İli Perşembe İlçe Kaymakamı Ahmet Arık Keban İlçe Hayrettin Baskın’ı makamında ziyaret ettikten sonra Keban Belediye Başkanımız Fethiye Atlı’yı makamında ziyaret etti.

Ahmet Arık Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya Belediye Başkanlığına seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulunduktan sonra yaptığı konuşmada “ Keban İnsanı kalender insan, Vefalı insan 4 yıl Keban’da görev yaptım. Keban’da hoş günlerimiz oldu, bu nedenle Keban’ın bendeki yeri ve gönlümdeki yeri bir başkadır. Keban’a, Elazığ’a tekrar gelmek ve gezmek için mana arıyoruz.” Dedi.

Arık Keban İlçe Jandarma Komutanı Cihan Yeşil, Keban Barajı HES İşletme Müdürü Tahsin Yazıcı’yı makamında ziyaret ettikten sonra Keban’daki dinlenme tesislerinde biraz zaman geçirdikten sonra İlçeden ayrıldı.