KEBAN BELEDİYESİ 7 OTOBÜS DURAĞINI FAALİYETE SOKTU

Keban Belediyesi Kallar Mahallesine 1, Fırat Mahallesine 1, Değirmenbaşı 1 olmak üzere 3 yeni Otobüs durağı yaparak vatandaşların hizmetine sunarken diğer yandan ise Fırat, Kallar ve Değirmenbaşı Mahallesinde bulunan 4 Eski Otobüs Durağını yenileyerek faaliyete soktu.

Keban Belediye Başkanı Fethiye ATLI “ Otobüs Durakları yazın sıcak’tan, Kışın soğuk havasından ve karından, ilk ve sonbahar aylarında ise yağmurdan korur. Otobüs Durakları İnsanlarımızın gidecekleri yere kadar, gelecek olan araçlarını bekledikleri ve kısa süreli sığındıkları bir alandır otobüs durakları, Bu nedenle vatandaşlarımdan rica ediyorum. Kısa süreli olsa evimiz gibi sığındığımız bu duraklara sahip çıkalım, zarar vermeye çalışan insanları engelleyelim” dedi.