1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

KEBAN BELEDİYE BAŞKANI FETHİYE ATLI MEZUN OLDUĞU İLKOKULA OKUMA KİTAPLARI HEDİYE ETTİ

 

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı mezun olduğu ilkokula okuma kitapları hediye etti

Keban Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Veysel Namlı okul bünyesinde kütüphane oluşturduklarını ve bu kütüphanenin okuma kitapları yönünden yetersiz olduğunu ve Keban Belediye Başkanı Fethiye ATLI’dan kütüphane için kitap desteği istedi.

Keban Belediye Başkanı Fethiye ATLI mezun olduğu Fevzi Çakmak okuluna, Türk ve Dünya Klasikleri,100 Temel eser, Türk ve Dünya Bilim adamlarını anlatan eserler, Dini ve Milli hikâyeler serisi, Tübitak Bilim Çocuk Dergisi, Türk yazarlar serisi, Bilim Dünyası ve Hayvanlar serisinden oluşan yüzlerce kitap ve Dergiyi hediye etti.

Atlı “ İlkokul’da 5 yılımın geçtiği ve mezun olduğum okula hizmet etmek beni onurlandırmış, duygulandırmış ve mutlu etmiştir. Amacımız öğrencilerin okumalarına destek olmaktır. Bu nedenle oluşturulan kütüphaneye ve eğitime katkıda bulunmak istedim. Sevgili Öğrenciler, yarınların geleceği sizsiniz; her bilgiyi öğrenecek konumdasınız. Eğer yaşamakta olduğumuz çağın üretken bireyleri olmak istiyorsanız, teknolojinin sunduğu bilgi kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilecek düzeye gelmelisiniz. Bu konuda başarılı olmak için çaba harcamalısınız. Hızla ilerleyen teknolojiyi bilim ve insanlığın yararı için kullanmalısınız. Kendinizi sürekli yenileme, geliştirme azim ve gayreti içinde olunuz. Ne kadar büyük hedefleriniz olursa, o oranda başarılar elde edeceğinizi biliniz. Hayat boyu daha huzurlu olmanın yolu, alınan eğitimin kalitesiyle orantılı olduğunu aklınızdan çıkarmayınız. 2015-2016 yeni eğitim, öğretim döneminin sizlere; bilgi, beceri ve mutluluklar kazandırmasını dilerim. Keban Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Veysel Namlı yapılan yardımdan dolayı Başkan Atlı'ya teşekkür ederek kitapları okul kütüphanesine kaydetmek üzere teslim aldı.