NİMRİ DAĞINDAN KEBAN BELEDİYESİ TARAFINDAN KEBAN İLÇE MERKEZİNE GETİRİLECEK ŞIĞLIK SUYU ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Nimri Dağındaki Şıhlık Kaynak Suyunun getirilmesi için Belediye Fen İşleri personeli çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı” Nimri dağından getirdiğimiz şığlık suyu, çalışmalarımız devam ediyor. Rabbim personelimizden öz verili çalışmalarından dolayı razı olsun.

İçme suyumuz belediyemiz bünyesinde istihdam edilen personelimizin çalışmalarıyla içme suyu projemiz inşallah en kısa süre içinde tamamlanacaktır. Çeşitli kurumlardan aldığımız destek ve yardımlarla kaynak suyunun yolu belediyemizden personeli ve araçları tarafından tek bir kuruş harcamadan açılmaya ve çalışmaya devam edilmektedir” dedi.