30 AĞUSTOS MİLLİ PİYANGO ÖZEL ÇEKİLİŞİ KEBAN DA YAPILDI

Milli Piyango İdaresi ve Keban Belediyesi İş birliği ile Milli Piyango 30 Ağustos Özel çekilişi Pazar günü saat 18’de Keban İlçemizde Noter huzurunda Keban Çok Programlı Lisesi Bahçesinde yapılan çekilişe Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Çekiliş Heyet Başkanı Hasip Başçik katıldı.

3 milyon liralık büyük ikramiye için Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın 300 bin liralık ikramiye için Belediye Başkanı Fethiye Atlı butona bastı. Şans toplarının başında ise Kebanlı öğrenciler görev yaptı. Milli Piyango İdaresi tarafından Keban noteri Veysi Bozkurt huzurunda gerçekleştirilen 30 Ağustos Milli Piyango çekilişinde 3 milyon liralık büyük ikramiye Ankara ve İstanbul’da satılan 138920 numaralı tam bilete isabet etti. 300 bin liralık ikramiye 083870 numaralı bilete çıkarken, son numaraları 2 ve 7 olan biletlere ise amorti çıktı.

Daha sonra Milli Piyango İdaresi tarafından bahçe girişinde vatandaşlara dağıtılan kuponların çekilişi yapıldı. Çekiliş sonucunda 5 Kebanlı vatandaş 82 ekran 5 adet LCD televizyon sahibi oldu.