MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ METİN BULUT İLÇEMİZDE HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Ak Parti Milletvekili Adayı Metin BULUT Belediye Başkanımız Fethiye ATLI ve İl ve İlçe Yönetimi ile birlikte ilçe halkı, esnaflar, muhtarlar ile bir araya gelerek ilçenin ve köylerin problemleri hakkında toplantı gerçekleştirdi. Milletvekili Adayı Metin BULUT;  "Esnaf, İlçe halkı, mahalle ve köy muhtarlarımız ile bir araya gelerek sorunlarını ve problemlerini dinledik. 7 Haziran seçimlerinin ardından bu sorunların takipçisi olacağını belirten Milletvekili adayı BULUT;sorunların çözüme kavuşması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti. 4 arkadaşımızla birlikte ekip halinde çalıştıklarını belirten Metin BULUT; "İnşallah 7 Haziran'dan sonra yine ekip halinde çalışarak tüm bu sorunların üstesinden geleceklerini ifade etti."