BELEDİYEMİZ 150 LİSE ÖĞRENCİSİNE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK SETİ HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanlığımız Keban İlçesinde bulunan Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Keban Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11 ve 12 sınıflarda eğitim gören 150 öğrenciye içinde YGS ve LYS yönelik içinde birer adet konu anlatımlı ve birer adet soru bankası olan matematik, Türkçe, Fizik, Coğrafya, Tarih, Kimya, Biyoloji kitaplarının bulunduğu, Üniversiteye Hazırlık Seti temin edilerek dağıtıldı.

Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Keban Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesinde dağıtım törenine katılarak Öğrencilere de seslenen Belediye Başkanı Fethiye Atlı “Sizler bu güzel ülkenin yarınları ve geleceği sizlersiniz, Sizlerin sayesinde bu ülke daha güzel yerlere gelecek inşallah, ” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abuzer Pişkin” İlçemizdeki eğitim-öğretimde kalite ve başarının artırılmasına yönelik yapmış oldukları desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Fethiye Atlı’ya teşekkür ediyoruz, öğrencilerimize de başarılar dileriz.” Dedi.