KEBAN'LI GENÇ JU JİTSU TURNUVASINDA TÜRKİYE 1. OLDU

Belediye Başkanlığımızın maddi Desteğiyle Kayseri'ye Ju Jitsu Müsabakası için giden Keban'lı Yunus Emre Doğan Altın Madalya alarak Türkiye Birincisi oldu Keban Fırat Kültür Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Fethi Oruç Yönetiminde Kayseri’de İlinde yapılan Ju Jitsu turnuvasında da Yıldızlar kategorisinde Yunus Emre Doğan 45 Kiloda Rakiplerini yenerek Altın madalya alarak Türkiye 1. oldu ve Samsun Bafra ilçesinde düzenlenen kick boks turnuvasında Yunus Emre Doğan Türkiye 3. Olarak Bronz madalya aldı.  Keban Belediye Başkanımız Fethiye ATLI tarafından, Keban Fırat Kültür Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Fethi Oruç ve 45 Kiloda Rakiplerini yenerek Altın madalya alarak Türkiye 1. olan Yunus Emre Doğan’ı(14) makamında kabul ederek tebrik etti.