KEBAN FIRAT KÜLTÜR VE SPOR DERNEĞİNDEN

BELEDİYE BAŞKANI FETHİYE ATLI'YA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Keban Fırat Kültür ve Spor Kulübü Derneği, Belediye Başkanı Fethiye ATLI’ya ziyarette bulundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dernek başkanı, Milli Takımlar Antrenörü Fethi Oruç, Derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. “Oruç, bu güne kadar ilçemiz gençlerine ve spora hiç önem verilmedi hatta bu konularda gençlerin spor yapması engellendi, zorluklar gösterildi. Çok şükür ilçemizde gençlerin sorunlarıyla ilgilenen ve sporcu gençlerimize sahip çıkan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamımız Sayın Hayrettin Baskın ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın Fethiye Atlı’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Eğer bugün ilçemizde düzenli spor yapan gençlerimiz var ise dünya çapında sporcu kardeşlerimiz yetişiyorsa ilçemizi uluslar arası şampiyonalarda başarıyla temsil ediyorsa, bunun en büyük payı bu iki güzide şahsiyetindir. Biz dernek olarak çok şanslı olduğumuza inanıyoruz ve inşallah ülkemizde böyle değerler hep var olur. İlçe Kaymakamımız Sayın Hayrettin Baskın’a ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın Fethiye Atlı’ya gençlerin, sporun sporcunun yanında olduklarından dolayı kendilerinden Allah razı olsun sağ olsunlar var olsunlar ülkemizin böyle şahsiyetlere çok ihtiyacı var “dedi. Günün anısına Dernek Yönetim Kurulu Adına Dernek Başkanı Fethi Oruç, Derneğin plaketini tektim etti.