1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

BELEDİYE SPOR KULÜBÜMÜZ YURT DIŞINDA BİR MADALYA DAHA ALDI

 

Keban Belediyesi Kültür, Sanat Arama Kurtarma Spor Kulübü Sporcuları Gürcistan’da düzenlenen uluslararası MMA dalında 2 altın 1 gümüşle Türkiye’ye döndüler Gürcistan’ın Tiflis Başkentinde 12-14 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılan Mücadele Sporları Self Savunma, MMA Uluslararası Şampiyonasına Türkiye’yi temsilen Elazığ İlinden Keban Belediyesi Kültür, Sanat Arama Kurtarma Spor Kulübünden Milli Takıma 1 çalıştırıcı,3 sporcu ile katılan ekibi Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı Makamında kabul ederek tebrik ettiler.

Keban Belediyesi Kültür, Sanat Arama Kurtarma Spor Kulübü Sporcuları Gürcistan’ın Tiflis Başkentinde 50 kg. Yunus Emre Doğan. 40 kg. Umut Miraç Fırat Rakiplerini yenerek 1.olarak Altın madalya aldılar, 47 Kg. ise Murat Doğan 2. Olarak Gümüş madalya aldılar.

Şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulunan Keban Belediyesi Kültür Sanat Arama Kurtarma Spor Kulübü Antrenörü Fethi Oruç “Öncelikle sporcu kardeşlerimi başarılarından dolayı kutluyorum. Her zaman olduğu gibi programlı, düzenli, disiplinli ve en iyisini yapmak en iyisini başarmak için çok çalıştık çok şükür sonuca en iyi şekilde ulaştık. Başından beri maddi ve manevi desteklerini biz sporculardan desteklerini hiç eksik etmeyen Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın’a, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya, Bize güvenlerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Bu güne kadar katıldığımız tüm şampiyonalarda madalya kazandık başarının asla ve asla tesadüf olmadığını ve çok çalışarak başarının kaçınılmaz olduğunu biliyoruz ve inşallah bundan sonrada aynı azim ve kararlılık la yolumuza devam edeceğiz. Tekrar, tekrar bu süreçlerde spora ve sporcuya destek olan herkesten Allah razı olsun.” Dedi.