DEĞİRMENBAŞI MAHALLESİNDE KANALİZASYON YENİLEMESİ

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Değirmenbaşı Mahallesi Elazığ Yolu Caddesi üzerinde bulunan atık su, kanalizasyon hattı yenilemesi çalışması yaptı. Son bir ay içerisinde Keban Belediyesi Değirmenbaşı Mahallesinde 400 Metre Atık su, Kanalizasyon hattını değiştirdi. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ” Atık su ve kanalizasyon hatları kimi mahallelerimizde eskimiş onarılmaya ve yenilenmeye ihtiyacı var. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Değirmenbaşı Mahallesi Elazığ Yolu Caddesi üzerinde bulunan atık su, kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları şuan için devam ediyor. Son bir ay içerisinde ilçemiz genelinde 400 metre kadar kanalizasyon hatlarında değişikliği yaptık. İlçemizin en ciddi sorunlarından biri kanalizasyon hatları olması nedeniyle şuan için önceliğimiz eskiyen hatlarımızı yenilemek oldu. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımız sıkıntının bulunduğu tüm mahallelerde devam edecek. Keban İlçemizin tüm sıkıntılarını gidermeye gayret ediyoruz. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek İnşallah” diye konuştu.