BELEDİMİZ İŞ MAKİNESİ KAZICI KEPÇE(BEKOLODER) ALDI

Belediyemizin tahsil ettiği öz gelirleriyle, PEŞİN olarak Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü kanalıyla 191.000.00 TL ye aldığımız iş makinesi Kepçe (Bekoloder)'i teslim aldık.

Keban İlçemiz alt yapı hizmetlerini, kısa zamanında yapmak için, hizmetlerin daha verimli halde halka sunmak için, Belediyemizin araç eksiklerini tamamlamaya çalışmaktayız.

Belediyemizin mevcut araçları kullanılamaz durumda olduğundan, bakım maliyetleri yüksek olduğundan araçlarımızı yenileyerek daha sağlam ve kullanıma elverişli hizmet vermeye uygun araçları belediyemizin demirbaşına eklemeye devam edeceğiz. Keban Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğum 10. ay sonunda belediyemize toplam 620.000,00 TL'lik araç yatırımı yapılmıştır. Demirbaş envarterine kayıt edilmesi sağlanmıştır. Borçlu,  bir belediye iken, varlıklı sermayesi günden güne artan bir kurum haline gelmeyi başardık.