KEBAN'LI İŞ ADAMINDAN BELEDİYEMİZE MEGAFON SES SİSTEMİ HİBE EDİLDİ

Kebanlı iş adamı Ergün Özdemir, aldığı 12 hoparlör ve bir telsizi Belediyemize hibe etti. Belediyeden yapılan anonsların vatandaşlar tarafından rahat duyulmasını sağlamak için Kallar, Değirmenbaşı, Fırat ve Baraj Mahallesi'ne yeni hoparlörler takıldı. Belediye Başkanımız Fethiye Atlı, ses sistemi satın alarak halkın hizmetine sunulmasını sağlayan Özdemir'e teşekkür ederek, şunları kaydetti: "İstanbul'da yaşayan Pınarlar(Nimri) Köyünden iş adamı hemşerimiz Ergün Özdemir, Belediye Başkanı seçildiğim zaman beni ziyarete geldi. O esnada eski sistem üzerinden bir anons yapılıyordu ve dalgalı, kirli bir ses vardı. Özdemir, bu sıkıntımızı gidereceğini dile getirdi. Sözünü tutan ve 6 Bin TL değerindeki yeni sistemi Keban halkının hizmetine sunmamızı sağlayan Özdemir'e teşekkürlerimi sunuyorum."