BELEDİYEMİZ'DE İLK DEFA HALK GÜNÜ DÜZENLENDİ

Keban Belediyesi'nde İlk kez halk günleri Keban Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçe sakinlerini dinlemek ve sorunlarını çözmek için belediyede İl kez “Halk Günü” toplantısı gerçekleştirdi.

Keban’da ilk kez düzenlenen ve bundan böyle her Cuma günü Sabah Saat 8 ile 12 arası erkeklere öğleden sonra saat 13 ile 17 arası bayanlara gerçekleştirilen halk gününe ilçe halkı ilgi gösterdi.

Vatandaşın Sorunu Bizim Sorunumuz Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlk kez 'Halk Günü' toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı bulduklarını söyledi. Ellerinden gelen imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olacaklarını belirten Başkan Atlı, " Keban Belediyesi olarak ilk kez düzenlediğimiz halk günlerinde vatandaşlarımızla buluşup onların her türlü sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve şikayetlerini ileten insanlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da Kebanlıların bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı bulacağız. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretmeye çalışacağız. Çünkü tüm vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu anlayışla hizmet etmeye çalışacağım ve çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Fethiye Atlı “Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yapacağımız çok şey var. Ama biraz da zamana ihtiyacımız var” dedi. Bundan sonra her cuma Halk Günlerinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğiz." dedi.