FETHİYE ATLI, KEBAN HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YIL SONU SERGİSİNE KATILDI

Keban İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri yılsonu sergisi düzenledi. Halk Eğitim Müdürlüğü yılsonu sergisine Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Hüseyin Alimoğlu, Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Özcan, İl Halk Eğitim Müdürü Selahattin Sayın, Milli Eğitim Müdürü Bahri Taş, DSİ Su Ürünleri Şube Müdürü Yasin Celayir, Daire amirleri ve İlçe halkı katıldı. Keban Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen yılsonu sergisinin açılış kurdelesini Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın keserek “ hayırlı uğurlu olsun” dedi İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın “ Bu yıl Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çeşitli branşlarda 20 kursumuzla bu yıl halkımıza hizmet verilmiş olup, Bu kurslarda el emeği göz nurundan çıkmış eserleri gezerek görmüş olduk. Halk Eğitim Müdürlüğü var oluş sebebi hoş bir şekilde göstererek dile getirmiş oldu, Halk Eğitim Çalışmalarını görmek bizleri mutlu etti. Arkadaşları tebrik ediyorum.Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.” dedi. Program çerçevesinde Halk Eğitim kursiyerleri Ebru sanatı eseri sanatı eseri yaptılar. Daha sonra Halk Eğitim Müdürlüğü konferans Salonunda Keban Halk Eğitim kursiyerleri tarafından yapılan, Tel kırma, biçki dikiş, makine nakışı, bayan terziliği, takı tasarım, ev mefruşat sergisi Protokol tarafından gezildi.