HALİL ALIŞ'IN İSMİNİN VERİLDİĞİ CADDENİN KURDELESİ KESİLDİ

İlçemizde Eüaş Genel Müdürü Halil ALIŞ'ın isminin verildiği caddenin kurdelesinin kesilmesi ile resmi açılışı yapıldı. Keban Belediyesi Meclis kararı ile Keban Baraj Mahallesi EÜAŞ Keban İşletme Müdürlüğüne geçiş yolu olan caddenin ismi EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış Caddesi olduğuna dair Cadde tabelasının kurdele Açılış töreni yapıldı. Törende Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın "Bugün açılışını yaptığımız İsminizle müsemma olmuş ve dolayısıyla belediye meclis kararı ile Belediye Başkanımız öncülüğünde takdire layık görülerek Hizmetlerinizden dolayı Genel Müdürümüz Halil Alış isminize layık görülen caddenin açılışı hayırlı olsun" dedi. Belediye Başkanı Fethiye Atlı “ Bende bugün burada bu açılışta sizlerle olmaktan çok mutluyum. İlçemize yıllarca hizmet ettiniz ve bugün bu ismi hak ettiniz” dedi. .