E.Ü.A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ HALİL ALIŞ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı'yı  ziyaret etti. Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ)Genel Müdürlüğü Daire Başkanları toplantısı kapsamında Keban İlçesine gelen Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ)Genel Müdürü Halil Alış ve beraberindeki EÜAŞ Keban Barajı HES İşletme Müdürü Tahsin Yazıcı, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın’ı makamında ziyaret ettiler.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ)Genel Müdürü Halil Alış, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya günün anlam ve önemini belirten bir Plaket verdikten sonra Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya “Yeni görevinde başarılar diledi. Alış, Keban Belediyesine imkânlar ölçüsünde destek olacağız” dedi. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı,”Belediyemize gösterdiği ilgiden ve Plaket ten dolayı Genel müdürüm Halil Alış beye teşekkür ederim” dedi.