KEBAN BELEDİYESİ "GELECEĞE YÖN VER" PROJESİ KAPSAMINDA SERGİ AÇILIŞI YAPILDI.

Keban Belediyesi, Elazığ Valiliği koordinesinde yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen “Geleceğe yön ver” Projesi kapsamında Kebanlı bayanların yapmış oldukları Ahşap, Seramik boyama ve Ebru Sanatı sergisi yapıldı.

Keban Kızılay iş merkezinde “Geleceğe yön ver” Projesi çalışma bürosunda yapılan sergi açılışında Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “ Bugün burada Keban Belediyesi, Elazığ Valiliği koordinesinde yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen “Geleceğe yön ver” Projesi kapsamında Kebanlı 55 Bayan Kursiyerimiz ve 2 Usta öğreticimiz tarafından 8 aylık El emeği göz nuru yaptıkları Ahşap, Seramik boyama ve Ebru Sanatı çalışmalarını görme fırsatını bulacağız.

Bu kapsamda bayanlarımız öz verili bir şekilde kurslarına gelip giderek çok güzel bir çalışma sergilediler. Bu Proje faaliyete geçmesinde ve yapılmasında emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” Dedi.

Serginin açılışına Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Elazığ Belediye Başkan Vekili Resul Şahin, DSİ Su Ürünleri Şube Müdürü Yasin Celayir,Keban Malmüdürü Serap Özel,Nüfus Müdürü Hüseyin sayar,Özel İdare Müdürü Sadi Oruç ,Ziraat Bankası Müdürü Hüsnü Fidan,Keban Noteri Veysi Bozkurt,Ak Parti Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya,Müsiad Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Av. İbrahim Gök ve Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.Sergi üç gün boyunca açık olacak.