FETHİYE ATLI G.ANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİNİ ZİYARETİ

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve makamında ziyaret eden Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve beraberindeki heyet Fatma Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Ziyaret esnasında Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’da bulundu.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “ Keban Belediyesine teknik ve her türlü konusunda yardımlarınızı istiyorum” dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Elazığ'dan Gaziantep'e gelerek kendisini ziyaret eden Atlı ve beraberindekilere heyete teşekkür etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle başaramayacakları hiç bir iş olmayacağını söyleyen Şahin, manevi desteğin yanı sıra teknik desteklerini de Keban Belediyesi'nden eksik etmeyeceklerini ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Keban heyetine “ Sizlere Gaziantep’in tarihi şehir dokusunu bir gezdirelim, öyle Keban’a gidin” dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Hülya Yıldız ve Müdürlük personeli Keban heyetini Büyükşehre ait üstü açık Turizm otobüsü ile Tarihi Havara taş evleri, Cenani konağı sanat merkezi, Atatürk Anı Müzesi, Ali İhsan Göğüş müzesi, Oyuncak Müzesi, Gazi Kültür merkezi, Zeugma Mozaik müzesi, Gaziantep Kalesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi ve Bakırcılar çarşısı gezdirildi. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve beraberindeki heyet daha sonra İncilipınar Mahallesi Sebahat Göğüş Caddesi No.20/B bulunan Gaziantep Elazığlılar Derneğini ziyaret ettiler. Burada Dernek Başkanı Murat Yıldız ve Gaziantep’te Görev yapan Elazığlı hemşerimiz Gaziantap Adli Yargı Komisyon Başkanı Hakim Fevzi Eroğlu, Bölge İdare Başkanı Hakim Nedret Engin, Final Dershanesi Gaziantep Şube Müdürü ve Kebanlı hemşerimiz İbrahim Tekin, Dernek üyeleri ile sohbet ettiler.

Duadan sonra köylülere isim ve hane kişi sayısına göre bulgurlu etler dağıtılıyor Her yıl olduğu gibi bu yılda Denizli Köyü Geyikli Baba ziyaretinde bir araya gelen Denizli köylüleri kıblıye dönerek Dernek başkanı Süleyman Özer eşliğinde köylüler kurban duası yapıldı.