BAŞBAKANIMIZ VE CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SAYIN ERDOĞAN'A DESTEK

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve Belediye Encümenleri Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Erdoğan’a destek için cumhuriyet meydanında basın açıklaması yaptı.

Keban Cumhuriyet Meydanı Hükümet konağı karşısında Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve 7 Belediye meclis üyesi Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yaptığı basın açıklamasında “Sevgili hemşerilerim bugün burada toplanmamızın amacı 10 Ağustos 2014 Pazar gününe kadar Başbakanımız, İnşallah 10 Ağustos 2014 Pazar günü akşamında Cumhurbaşkanımız olacak Sayın Recep Tayyip Erdoğan için sizlerden dua ve destek istiyoruz. Siz Ak saçlı pirlerim, Ak saçlı Analarım, Benim güzel bacılarım Benim kanı deli akan ama olgun yaşlılardan daha olgun olan güzel gençlerim, Bizleri 30 martta nasıl desteklediyseniz 10 Ağustos 2014 Pazar günüde aynı desteklerinizi daha büyük bir katılımla bekliyoruz. Hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Rabbim hepimizin ve inşallah Cumhurbaşkanımız olacak Başbakanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yar ve yardımcısı olsun. Allaha emanet olun” dedi.

VİDEO