BAKANLIK  HİBE DESTEĞİ İLE ÇÖP KONTEYNERLARINI ALDIK

Belediyemiz, 2014 yılında Çevre Şehircilik Bakanlığına, Çevre Temizliği Projesini sunmuştu. Çevre Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından 07.01.2015 tarihinde Belediyemiz adına Nakdi Şartı Yardım olarak 50.000,00 TL Çöp Konteynerleri Alımı için Tahsis edilmişti. Nakdi yardım ile Belediyemize 400 Litrelik 148 Adet Sıcak Daldırmalı Galvanizli Çöp Konteynerlerini teslim aldık.

İlçemizin her mahalle, cadde ve sokaklarına yeni alınan bu çöp konteynerleri ile çöpler toplanacak. Sağlığı tehdit eden ve görünüşü hoş olmayan,  çöp kovaları kaldırılarak, ilçemiz daha temiz ve daha düzenli bir çevreye sahip olacaktır.

Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE'ye ve Bakan Yardımcımız Sayın Muhammet BALTA'ya ve Çevre Şehircilik Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep AKDENİZ'e çok teşekkür ederim.