1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

ÇOCUK BAHÇESİ ŞİMDİ ÇOCUK BAHÇESİ OLDU

 

Keban Fırat Mahallesi Çocuk bahçesi adlandırılan yer, Keban Belediyesi tarafından gerekli düzenlemeler yapılarak Çocuk Parkına dönüştürüldü.

Keban Belediyesi tarafından Fırat Mahallesi yapılan ve Hizmet vermeye başlayan “Çocuk parkında” Çocuklar, gönlünce ve diledikleri kadar, Salıncak, Tahterevalli, Kay kay gibi çeşitli oyun malzemelerin bulunduğu Çocuk parkında eğlenebilecekler.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “Biz tüm mahallelerimizde benzer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak bizim görevimiz, çocuklarımız için oyun alanları yaparak onların çocukluklarını doya doya yaşamalarını sağlamak da yine bizim görevimiz. Kısıtlı imkânlarla da olsa Keban Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz kesintisiz bir şekilde çalışmaktayız" dedi

Fırat Mahallesi Muhtarı Aydın Özcan Bir Sosyal paylaşım sitesinde Belediye’ye teşekkür etti. Aydın Özcan “Çok şükür çocukların oynaya bileceği güvenli bir parkı oldu Belediye başkanımız Fethiye Atlı’ya teşekkür ederiz.” Dedi.