FIRAT NEHRİ ÇEVRESİNE 300 ÇAM FİDANI DİKİLDİ

Keban’da Fırat Nehri çevresine 300 Çam ağacı dikildi. Keban Belediyesi Organizesiyle aralarında Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, bir grup gönüllü vatandaş ve Sivil Toplum örgütü ile beraber Seftil Dağında Keban Fırat Nehri çevrisine Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 300 Çam ağacı dikildi. Fethiye Atlı “ Konuşmama Peygamber Efendimizin sözü ile başlamak istiyorum” kıyametin koptuğunu görseniz bile elinizdeki fidanı dikin" peygamber efendimiz hazreti Muhammed (sav) ait söz ve hadisi şeriftir. Geçen Sonbaharda dağlarımıza 10 bin meşe palamudu ektik. Amacımız çevremizi yeşillendirmek geç kalınmış bir işe bir yerden başladık, dikimlerimiz devam edecek. Yarınlardaki nesillere yeşil bir doğa bırakma hedefimizdir” dedi.