BELEDİYE SPOR KULÜBÜMÜZ YURT DIŞINDA ÖDÜL ALDI

Keban Belediyesi Kültür Sanat Spor Kulübü Sporcuları Romanyada Uluslararası şampiyonada 4 madalya ile ülkemize döndüler

Keban Belediyesi Kültür Sanat Spor Kulübü Sporcuları ve Antrenörü Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’yı makamında ziyaret ettiler.

Romanya Bükreşte düzenlenen Jijutsu Uluslararası Şampiyonada Jijutsu Milli takımına Keban Belediyesi Kültür Sanat Spor Kulübü adına 4 sporcu ve 1 Antrenör olarak katıldı.

Sporcular Romanya Bükreşte çıktıkları müsabakalarda Jijutsu Fighthing branşından 2. olan 55 Kğ. Yunus Emre Doğan Gümüş madalya,52 kğ. Ceren Giraygün Gümüş madalya,45 Kğ. Dilruba Celayir Gümüş,48 Kğ. Turgut Uluağaç 3. Olarak Bronz madalya ile Türkiyeye ve memleketleri Elazığ’a döndüler.

Milli Takımlar Antrenörü Fethi Oruç “Keban Belediyesi Kültür Sanat Spor Kulübü adına 4 sporcu ile katıldığımız şampiyonda 3 Gümüş 1 Bronz madalya olarak döndük bu başarının elde edilmesinde Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yarışmada başarı gösteren dereceye giren sporcularımıza huzurunuzda teşekkür derim” dedi.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “ 9 ay önce kurulan Keban Belediyesi Kültür Sanat Spor Kulübü yeni olmasına rağmen Türkiye şampiyonları çıkararak Milli Takımlarda görev almaları, Belediyemizi, İlimiz adına, Ülkemizi Uluslar arası Platformlarda temsil etmesi ve 3 Gümüş 1 Bronz madalya olarak ülkemize dönmeleri bizleri memnun etmişlerdir. İş başına gelmeden önce Gençlerimizin sportif alandaki becerilerini biliyorduk. Ancak daha önce hiç destek olunmadığından dolayı bu cevherleri ortaya çıkaramamıştık. Çok şükür biz belediye başkanı olarak göreve geldikten sonra bu alandaki çalışmaları yakından takip ettik. Gerek tesissel anlamda araç ve gereç, maddi ve manevi desteklerimizi veriyoruz. Gençlerimize İmkan verildikçe daha iyi başarılar elde edileceğine inanıyorum. Sizleri ve Antrenörünüzü kutluyor. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.