YARIM ASIRLIK YOL HAYALİ SONA ERİYOR

Keban Belediyesi tarafından yeni doğan bebeklere "Hoş Geldin Bebek" paketi hediye edilmeye başlanıldı. Proje, Keban Belediyesi tarafından başlatılarak, yeni doğan bebeklere çam sakızı çoban armağanı hediyeler verilmeye başlandı.

Bebeklerin sağlıklı büyümesi ve bu konuda aileleri bilinçlendirmek amacıyla Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında yeni çocuk sahibi olmuş ailelere ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

Ziyaretlerde doğum yapan annelere, içerisinde bebek takımı, ateş ölçer, biberon, bebek şampuanı, ıslak mendil, emzik, pudra, alt açma takımı, bebek yemek önlüğünü gibi yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor.

Her bebeğin sağlık ve mutluluk içerisinde büyüyerek ülkesine ve milletine bağlı hayırlı bir evlat olması temennisiyle yapılan çalışma Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “Sevgili bebeklerimize çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi verdik. Rabbim yavrularımıza hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin. Anne ve babalarına bağışlasın.” ifadelerini kullandı.