ANKARA'DAKİ ZİYARETLERİMİZ

20.01.2015-26.01.2015 tarihleri arasında Ankara ziyaretimizde Keban İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Daire Başkanlarımıza, vekillerimize, Genel Müdürlerimize, diğer bürokratlarımıza istek ve taleplerimizi sunduk. Görüşmelerimiz çok verimli olmuştur.

Elazığ'lı EÜAŞ Genel Müdürümüz Sayın Halil ALIŞ'a Keban'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Baraj Mahallesine Halil ALIŞ Caddesi ismi verilerek onurlandırılarak. Kendisine plaket takdim edilmiştir.

Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin TANRIVERDİ- Hizmet İş Sendikası Kurucusu.

Belediyemiz Arazi-Arsaları-Banka Hesapları üzerinde haczi bulunan Hizmet İş Sendikası İşçi Üyelik Aidatları olan 2005-2009 yıllarına ait  228 Bin TL protokol ile ödeme planı yapılmış ve arsalar araziler banka hesaplarımız üzerinde haciz kaldırılmıştır. Hak İş Genel Başkanı Mahmut ARSLAN' a teşekkür ederiz.

Elazğ'lı HSYK Üyesi Sayın Turgay ATEŞ'i Makamında Ziyaret ederek, HSYK üyesi seçildiğinden dolayı yeni görevinde başarılar diledik.

Elazığ'lı, Ceza Tevkif Evleri (CTE) Genel Müdürümüz  Sayın Enis Yavuz YILDIRIM'ı makamında ziyaret ettik. Taleplerimizi ilettik.

Elazığ'lı Eski Bakanlarımızdan Ak Parti Disiplin Kurulu Üyesi Sayın Ahmet Cemil TUNÇ'u Ak Parti Genel Merkezinde Kovancılar, Sivrice, Baskil Belediye başkanlarımız ile ziyaret ederek, ilçemiz hakkında bilgi verdik.

Ak Parti MKYK Üyesi Sayın Filiz KOZAN'ı ziyaret ederek, taleplerimizi ilettik.

Devlet İşleri Genel Müdürü Barajlar ve Hes Daire Başkanı Sayın Ergün ÜZÜCEK  'i ziyaret ederek, Keban ilçemizin yazın Sulama Suyu Sıkıntısı hakkında projemiz hakkında taleplerimizi ilettik.

Devlet Su İşleri Bakan Yardımcısı Sayın Nurettin AKMAN'ı Ziyaret ederek, Keban Devlet Su İşleri Müdürlüğümüzün taleplerini ilettik.

Elazığ'lı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Hadi TUNÇ'u makamında ziyaret ettik. Keban hakkında taleplerimizi ilettik.

Devlet İşleri Genel Müdürü Personel Daire Başkanı Sayın Mustafa SÖNMEZ'i ziyaret ederek, Keban Devlet Su İşleri Müdürlüğümüzün taleplerini ilettik.

Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Muhammet BALTA'yı ziyaret ederek, İlçemiz hakkında proje desteği konusunda söz aldık.

Ak Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Şuay ALPAY'ı Meclisteki makam odasında ziyaret ederek, ilçemizin sorunlarını dile getirdik.