BAKAN ALBAYRAK KEBAN'DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Keban’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Keban ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kahramanmaraş'taki ziyaretinin ardından Keban İlçesine geldi. Helikopter ile Keban ilçesine inen Albayrak, Elektrik Üretim Anonim Şirketinin düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katılarak il protokolü, şirket yöneticileri, çalışanlar ve ilçe halkıyla bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen iftar yemeğinde Bakan Albayrak'a, Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Bakan Berat Albayrak, Keban Barajı Hidro Elektrik Santralini gezdikten sonra ilçeden saat 12,10’da ayrıldı.