BAĞCILAR BELEDİYESİNDEN BELEDİYEMİZE SULAMA ARACI HİBE EDİLDİ

İstanbul Bağcılar Belediyesi, Keban Belediyemize 1 adet araç hediye etti. Keban Belediye Başkanımız Fethiye Atlı’nın girişimi ile İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın desteği ile Keban Belediyesi Fen işlerinde kullanılmak üzere 1 Adet Mercedes Marka Sulama Aracı Keban Belediyesine hibe edildi.

Keban Belediye Başkanımız Fethiye Atlı ''Belediye olarak araç fakiri bir belediyeyiz, Bu nedenle Bağcılar Belediyesinden hibe araç talebinden bulunduk. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın desteğiyle belediyemize sulama aracı hibe edilmiştir. Bağcılar Belediyesi daha önce de bir araç hibe etmişti. İlçemize yapmış oldukları bu ikinci araç desteğinden dolayı çok teşekkür ederim.''

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya Keban İlçe halkı adına teşekkür ederim. Belediyemize hibe ile tahsis edilen araç Fen işlerinde halka hizmet edecektir.” Dedi.