BAĞCILAR BELEDİYESİNDEN BELEDİYEMİZE KAMYONET HİBE EDİLDİ

İstanbul Bağcılar Belediyesi, Keban Belediyemize 1 adet araç hediye etti. Keban Belediye Başkanımız Fethiye Atlı’nın girişimi ile İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın desteği ile Keban Belediyesi Fen işlerinde kullanılmak üzere 1 Adet AS 250 DESOTO Marka Kamyonet Keban Belediyesine hibe edildi.

Keban Belediye Başkanımız Fethiye Atlı “Belediye olarak araç fakiri bir belediyeyiz, Bu nedenle Bağcılar Belediyesinden hibe araç talebinden bulunduk. Sağ olsun İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Bey Belediyemize bir adet hizmet aracı hibesinde bulundu. Ben bugün burada Bu devir teslim evrakı ile bu aracı teslim alıyorum.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya Keban İlçe halkı adına teşekkür ederim. Belediyemize hibe ile tahsis edilen araç Fen işlerinde halka hizmet edecektir.” Dedi.