KEBAN BELEDİYESİ AYDINLATMA DİREKLERİNi TÜRK BAYRAĞI İLE DONATIYOR

Keban Belediyesi İlçe merkezi tüm giriş ve çıkışlarındaki aydınlatma direklerini araçlar ile Türk bayraklarıyla donatıyor.

Keban Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan 100 Bayrak İlçenin giriş ve çıkışlarında buluna aydınlatma direklerine belediye işçileri tarafından takılıyor.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban Belediyesi tarafından kentin giriş ve çıkışlarındaki aydınlatma direklerine araçlarla 100 Türk bayrağı asıyoruz. Transit yolculukla İlçe merkezinde geçenler ve kenti görmeye gelenleri binlerce Türk bayrağı karşılayacak.

Keban İlçe Kent merkezi giriş ve çıkış noktalarını kırmızı, beyaz renklerle adeta boyadıklarını kaydeden atlı, zaman zaman özel günlerde de vatandaşlara ücretsiz Türk bayrakları dağıttıklarını söyledi. Atlı, şöyle dedi:"Halkımız bu çalışmamızı coşkuyla karşıladı. Milli ve manevi hassasiyeti olan İlçemizi Türk bayraklarımızla donattık. Türk bayrakları halkımıza manevi bir mutluluk veriyor, ayrıca görsel bir güzellikte sağlıyor."dedi.