CEZAEVİ YOLU ASFALTLANDI

Belediyemiz tarafından Değirmenbaşı Mahallesinde Adliye Lojmanları ile Cezaevi arasındaki yolu genişleterek asfalt yaptı. Adliye Lojmanları ile Cezaevi arasındaki 10 Bin metrekare alanın astar ve asfalt yapımının tamamlandığını belirten Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı,” İlçemiz hizmetin en iyisine layıktır. Rabbim tüm hizmetlerimize kolaylıklar ihsan etsin, bizleri mahcup etmesin” dedi. Başkan Atlı, görev süresi içerisinde hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirterek,” Emeği geçen başta İlimiz Milletvekillerine, Vali Çetin Oktay Kaldırım’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’ya, Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın’a, İl Encümenleri Talip Deniz ve Muzaffer Bulut’a, Ak Parti Keban İlçe Başkanı Ömer Kaya’ya teşekkür ediyorum. Destek veren herkesten Rabbim razı olsun” ifadelerini kullandı.