23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı bu yıl Keban Atatürk İlkokulu bahçesinde yapıldı. Saat 10:00'da Düzenlenen Programa Keban kaymakamı Hayrettin Baskın, Keban Belediye Başkanı Fethi Atlı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Taş, DSİ Şube Müdürü Yasin Celayir, EÜAŞ Keban Barajı HES işletme Müdürü Tahsin Yazıcı, ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Fethiye ATLI, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verdi, kutlama programı Atatürk İlkokulu Müdürü Nurullah EMÜL’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrencilerin hazırladıkları şiirler, gösteriler ve oyunlarla devam etti.