1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

KEBAN’DA 23 NİSAN BAYRAMI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Keban’da 23 Nisan Bayramı Etkinliklerle Kutlandı.

Saat 08,30’da Keban’da 23 Nisan Bayramı Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Cemil Serdar Kavaklı ve Okul Müdürlerinin Çelenk bırakması ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı bu yıl havanın yağışlı olması nedeniyle Keban Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Saat 10’da Düzenlenen Programa Keban kaymakamı Hayrettin Baskın, Keban belediye başkanı Fethiye Atlı, garnizon komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, Keban Emniyet Müdürü Seydi Ertekin, Keban Milli Eğitim Cemil Serdar Kavaklı, vatandaşlar katıldı.

Program Baraj İlköğretim Okulu Müdürü Ö.Süleyman Öztürk, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasından sonra Günün anlam ve önemi ile ilgili 23 Nisan şiiri okudular.

Atatürk ve Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri Ront gösterisi yaptılar.

Musa Coşkun Ortaokulu Öğrenci Korosu Gitar ve müzik aletleri eşliğinde şarkı ve türkü söylediler.

Baraj İlkokulu Öğrencileri Miray Yılmaz “Egemenlik ulusundur”, Hayrunisa Demir “23 Nisan”,Hüseyin Baran Oruç 23 Nisan Bugün”,Musa Coşkun Ortaokulu öğrencisi Yunus Celayir “23 Nisan söyledi” Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşegül Kaya “ Hoş geldin 23 Nisan “ şiiri okudular.

Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri Arı ve Uğurböceği gösterisi yaptılar, Baraj İlkokulu öğrencileri İstasyon yarışması yaptılar. Baraj İlkokulu Ana Okulu öğrencileri bir gösteri sundular. ve Belinay adlı öğrenci ninni söyledi.

Resim dalında derece giren öğrenciler Gülsima Orhan, Riva Demir, Şuheda Çelik,e ödüllerini Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, Şiir dalında derece giren öğrenciler Mahmut Polat, Melek Can, Samet Özdemir ödüllerini Yüzbaşı Cihan Yeşil, Kompozisyon dalında derece giren öğrencilere Ayşegül Akpunar, Betül Taş, Nazlı Erdoğan ödüllerini Keban belediye başkanı Fethiye Atlı verdi. İstasyon yarışmasında başarılı öğrencilere ödüllerini Keban Milli Eğitim Cemil Serdar Kavaklı verdi.

23 Nisan Etkinlikleri programı Atatürk İmam-Hatip Ortaokulu Folklor ekibinin gösterisi ile sona erdi.